sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuoteni 2017

Kuluneen vuoden yhteenvetoja olen lukenut monesta blogista ja niiden innoittamana tein oman lyhyemmän version vuodestani 2017. Tervetuloa hetkeksi minun menneeseen vuoteeni:

1. Mitä sellaista teit kuluneen vuoden aikana, mitä et ole koskaan ennen tehnyt?
Tuoreessa muistissa on työmatka Kaliforniaan ja toimin kuskina vuokra-autollemme. Tutustuin etukäteen huolella reittiin kentältä hotelliimme ja latasin offline kartan alueesta puhelimeeni. Ajaminen Losin monikaistaisilla highwayllä oli kuitenkin helppoa ja lähtöpäivänä takaisin kentälle ajaminen ei sitten enää jännittänyt. Nyt tammikuun alussa ajaminen Chicagossa mennee rutiinilla, tosin jännitän jo etukäteen, onko siellä maassa lunta ja vuokra-autossa talvirenkaita?!

2. Tuliko elämääsi uusia ihmisiä viimeksi kuluneen vuoden aikana?
Helmikuussa saimme vieraaksemme koulun vaihtoprojektin myötä tytön, jonka luona oma neitini vietti viikon toissa keväänä. Elokuussa tutustuimme itävaltalaiseen perheeseen harrastuksemme kautta. Toivottavasti yhteys säilyy uusiin kansainvälisiin ystäviimme.

3. Menetitkö ketään läheistä?
Alkuvuodesta menetin kaksi läheistä ja nyt joulukuussa yhden. Hyvästien jättäminen on raskasta, mutta onneksi muistot ovat pysyviä.4. Missä maissa vierailit?
Kisamatkat veivät koko perhettä Ruotsiin, Viroon ja Itävaltaan. Työmatkan suuntana oli Amerikka.

5. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi?
Peruselämiseen sekä perheen harrastamiseen.6. Mikä oli suurin saavutuksesi kuluneen vuoden aikana?
Urheilemisessa ehdottomasti suurin saavutus oli ennätysmäärä kilometrejä pyöräilyssä. Voisinkin asettaa itselleni uuden tavoitteen tulevalle vuodelle ja "seitsemän viikon haaste"-harjoittelu  on aloitettu, jotta tuleva pyöräilyloma olisi mahdollisimman onnistunut eli peppu jaksaa ja pysyy satulassa.

7. Mistä ihan todella innostuit?
Alkuvuodesta mies laittoi nastat alle pyöriimme ja lumella ajaminen oli todella, todella kivaa. Nyt toivonkin lunta myös tänne etelään niin pääsisi taas ajalemaan valkoisia polkuja pitkin. Helmikuun alussa pidimme miehen kanssa yhden perjantain saldovapaata ja lähdimme valoisaan aikaan pyöräilemään lumella. Paras synttärilahja mieheltä oli lahjoittaa omaa aikaa yhteiselle tekemiselle.

8. Mitä toivoisit tehneesi enemmän?
Alkuvuodesta juoksin lumella ja sain hyvän otteen juoksuun. Mutta sitten lämpimillä keleillä juokseminen sitten ei enää maistunut ja pyöräilykin vei paljon aikaa.

9. Ketä kaipasit?
Kaipaan ystävääni, joka muutama vuosi sitten muutti Espanjaan. Hänen positiivinen elämän asenne on vain jotain, minkä vaikutuspiirissä haluaisin useammin olla... positiivisuus tarttuu!

10. Miten vietit joulua ja juhannusta?
Olemme mieheni kanssa huonoja juhlimaan, juhlapyhät vietämme yleensä kotona perheen kanssa rauhoittuen ja yhdessä ollen. Juhlapyhät ovat oivallista aikaa yhdessä leipomiseen. Myös pitkät lenkit kuulut juhlapyhiimme... pyöräretki Porvooseen juhannuspäivänä voisi jo sanoa 
perinteeksi kahden perättäisen vuoden jälkeen. 

11. Extra - Mitä muuta kivaa tapahtui vuonna 2017?
Lastemme valmentaja vaimonsa kanssa vei meidät veneilemään merelle. Pysähdyimme pienelle saarelle valmistamaan ruokaa ja nauttimaan kauniista päivästä. Tämä päivä oli mahtava yllätys meidän perheelle ja nautin suunnattomasti veneilystä ja tietysti seurasta. Minulle tulee välillä kaipuu veden ääreen; kesäisin lapsena järvivesi tuli tutuksi uiden, hieman surffausta kokeille ja soutuveneellä  soutaen. H Y V Ä Ä   U U T T A   V U O T T A   2 0 1 8!

1 kommentti: