lauantai 16. syyskuuta 2017

Maapähkinä-toffee-suklaa

Muutama viikko sitten neiti teki meille tällaisia ihania ja niin hyviä herkkusuklaapaloja saamansa kirjan ohjeiden mukaan. Kirjahan on herkkuja ilman sokeria ja gluteenia. 

Työvaiheita oli monia, mutta ilmeisen helppo resepti kuitenkin. Itse olin näiden valmistuksen aikaan metsässä ystäväni kanssa kävelyllä ja sain puhelimeen väliaikatietoja ja kuvan näistä herkkupaloista. 

Raaka-aineina oli raakakaakaomassaa, maapähkinävoita, kookosmaitoa, merisuolaa jne....

Näitä neiti saa tehdä toistekin olivat kaiken tekemisen vaivan arvoisia!



2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Merisuolahiput suklaan päällä, niin vastustamaton maku. Herkullista!

      Poista