keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Bataattipurilainen

Itsetehdyt grillissä paistetut jauhelihapihvit ovat herkullisimmat, mitä voi saada, kun tekee hampurilaisia. Meillä tehtiin viikonloppuna perinteisiä hapurilaisia, itse halusin kokeilla bataattipurilaisen tekemistä ja bataatin ylijäämästä tein vielä kaikille bataattiranskalaisia. Bataattien annoin rauhassa kypsentyä uunissa samalla, kun paistoimme grillissä jauhelihapihvejä.

Värikäs purilaiskeko syntyi, kun ladoin päällekäin hieman kaikkea... kastikkeina hampurilaiskastiketta ja tuoreyrttikastiketta. Sanoisin, että paluuta hampurilaissämpylän käyttöön ei ole, bataatti toimii hyvin sämpylän korvikkeena.

En ole ollut aiemmin mitenkään suuri baatatin ystävä, liian makea mukamas, mutta ihanien bataattiranskalaisten kautta tutustuin bataattiin paremmin. Meillä on tehty bataatista mm. muhennosta ja nyt siis tuli testattua bataattipurilainen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti