maanantai 27. helmikuuta 2017

Porkkanafritterit

Viikon, kun on syönyt pastaa eri muodoissa ja kastikkeilla niin reseptivinkkejä selaillessa porkkanaraastepihvit tuntuivat ihanan kevyeltä vaihtoehdolta sunnuntain lämpimäksi ruuaksi.

Alkuperäisessä ohjeessa on 500 g raastettua porkkanaa ja 2 cm:n pala inkivääriä, mutta minä raastoin sekaan vielä palsternakkaa (mun yksi lemppari juures). Raasteen sekaan kaksi kananmunaa ja 2 rkl jauhoja, sekä suolaa ja mustapippuria. Paistamiseen käytetään öljyä. 

Kermaviilikastike toimii kivasti näiden fritterien kanssa. Maustoin kermaviilin sitruunapippurilla, yrttisuolalla ja tuoreella tillillä... niin nam! Lisukkeena voi olla salattia tai kuten meillä ihan vaan keitettyä perunaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti