sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Mantelikala - gluteeniton

Pakkaspäivän lounaaksi valmistin mantelikalaa... oli muuten koulussa suosikkiruokani. Omat lapseni eivät ole ihan niin ihastuneet tähän herkkuun, mutta perunamuusin ja salaatin kanssa menettelee.  :)

Ohje: 
Mausta sulaneet seifileet suolalla ja mustapippurilla. Valele fileet voisulalla ja ripottele päälle reilusti korppujauhoja, paista 175 asteessa noin puolisen tuntia. Paahda mantelilastut kuivalla pannulla niin, että lastut saavat väriä. 

Purista sitruunasta mehua fileiden päälle ja kaada kermaa (noin 0.5 dl) sekä ripottele fileiden päälle lastut. Laita vielä uuniin noin 10 minuutiksi.




1 kommentti:

  1. Blogissa pitkästä aikaa ja ompa täällä kaikkea ihanaa!! Namskis! Meillä tehdäänkin tänään tätä mantelikalaa. Kiitos innoituksesta! -Litta

    VastaaPoista