sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Dumle juustokakku cupcakes, gluteeniton

Kun näin videon, kuinka valmistui Dumble juustokakku muffinssivuokiin tehtynä, piti tätä ohjetta kokeilla. Muffinssivuoka on riittävän kokoinen yhden annoksen määräksi juustokakkua... ehkä saatoin kahvin kanssa ottaa kaksi annosta. :)

Ohje:
paketti gluteenittomia suklaakeksejä
reilu ruokalusikallinen sulaa voita

200 g tuorejuustoa
1 dl kermaa
0.5 dl sokeria
vaniljasokeria
1 kananmuna

Dumleja ja suolapähkinöitä

Murskaa keksit ja sekoita sulatettu voi sekaan. Laita keksiseosta muffinssivuokien pohjalle ja esipaista n. 5 minuuttia 175 C asteessa, anna jäähtyä.

Sekoita tuorejuusto, kerma ja sokerit keskenään, lisää kananmuna. Pilko Dumblet ja suolapähkinä, lisää seokseen. Lisää täyte keksipohjien päälle ja paista uunissa n. 18 minuuttia. Koristele suolapähkinöillä ja halutessasi Dumleilla. Laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti