sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Lampe Berger - sisäilmanpuhdistaja

Vietin lomaa viikon alussa ja maanantaina ystäväni kanssa kiertelimme ihania sisustusliikkeitä sekä vaateputiikkeja... ihanaa vain ajelehtia kaupasta toiseen ja ihastella kaikkea kaunista. Ihastus oli niin suurta muutaman tuotteen kohdalla ja kotiin tuli mm. uusi matto, loppusijoitus paikkana keittiö.

Kotimatkalla poikkesimme vielä yhdessä pikkuliikkeessä, mistä ostin Lampe Berger:n sisäilmanpuhdistajan. Olin jo aiemmin päivällä yhdessä liikkeessä Lampe Berger valikoimaa silmäillyt ja lopulliset kaupat tulivat sitten kotimatkalla. 

En ole kynttilöiden kuluttaja, mutta sisäilmapuhdistajana markkinoituja tuotteita tulee halu kokeilla. Raikas ulko- ja sisäilma ovat minulle se iso juttu... pitäisin jatkuvasti terassinovea auki, jos ilmat vain sallisivat. Ja kaipaan olla ulkoilmassa, syksy on ihan parasta aikaa!

Lampe Berger on kaunis tuote ja sen neutraali neste, josta tulee hienoinen tuoksu on minulle riittävä. Tuoksusta tulee minulle mieleen puhdas pyykki tai juuri tärkätty vaate. Sisäilman puhdistajana tuote mielestäni toimii ihan kivasti vaikka edelleen avaan terassin oven ruokakäryjen tuulettamiseksi. 2 kommenttia: