sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Kasvis-carbonara ja hunajaiset ruusukaalit

Ruusukaalia tulee ostettua harvoin ja nyt satokauden aikana oli hyvä syy totuttaa lapset tämän kasviksen makuun. Yhteishyvn ruoka-liitteessä oli kiva hunajaiset ruusukaalit-ohje... samalla aukealla oli ohje myös kasvis-carbonaraan, joten yhdistin nämä kaksi reseptiä ja hyvän lauantai-lounaan sain aikaiseksi. Sattumalta natcho pussin pohjalla oli murusia, joita ripottelin parmesaanilastujen kanssa annuoksen päälle ja suolainen lisä ruokaan toimi suorastaan hyvin.

Sain tunnustusta perheeltä onnistuneesta lounaasta... oli kuulemma "ihan sairaan hyvää".


Ruusukaalien ohje:
Keitä ruusukaaleja 3-4 minuuttia. Halkaiset hieman jäähtyneet ruusukaalit. Kuumenna voi-öljyseos pannulla, lisää ruusukaalit ja sekoittele. Lisää hunaja, sitruunamehu, suola ja mustapippuri. Kuumenna hetki.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti