lauantai 3. syyskuuta 2016

Täytetyt punaiset paprikat

Molemmat lapset toivoivat täytettyjä paprikoita lauantain ruuaksi. Facessa pyörivän Syyskuun halparuokalaiset -tempauksen innostamana täytetyt paprikat oli mieluisa toive minullekin, koska tämä ruoka on edullinen ruoka. Yritän tässä kuussa tehdä ruokia edullisesti... toivottavasti! :)

Olen joskus pitänyt kirjaa paljonko kuukaudessa menee rahaa ruokakauppaan ja se on iso summa. En ole paljon jaksanut hintoja katsella tai vertailla, enkä tarjousten perässä juosta vaan ostoskoriin on mennyt kaikkea, mitä on tarvittu ja tehnyt mieli. Välillä tulee nuukuuskausia ja yritän tehdä ruokia, mistä riittää seuraavaan päivään syötäväksi ja/tai töihin evääksi. 

Viime keväisen espanjan lomareissun aikana tuli huomattua, että ruoka voi myös olla edullista. Kävimme lähikaupassa ostamassa kolme kassillista ruokaa, maksoi noin 30 euroa. Tulimme kotiin ja kävin ostammassa ruokaa kolme kassillista, maksoi 90 euroa. Eroa oli myös, että hedelmät ja vihannekset olivat espanjassa huomattavasti maukkaampia, vain mansikan maku ei vetänyt vertoja kotimaan mansikkaan. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti