perjantai 6. toukokuuta 2016

Hedelmäinen broilerikastike

Aurinkoisten ja lämpimien päivien kunniaksi innoistuin kokeilemaan jotain uutta, hedelmäistä hapanimelää kastiketta pastalle. Ohjeessa käytetään papaijaa, mutta en sitä löytänyt ja tilalle laitoin mangoa (toimii tälläkin hedelmällä). Normaalisti hapaimeläkastikkeita tarjotaan riisin kanssa, mutta tämä kastike toimii myös pastan kanssa.
 
Ohje: 
1 mango
n. 500 g broilerin suikaleita
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
suolaa
mustipippuria
papuja paloina
 
Hapanimeläkastike
1,5 dl ananastäysmehua
0,5 dl sokeria
2 rkl soijakastiketta
1, 5 rkl tomaattisosetta
1 rkl maissitärkkelystä 
 
Paloittele sipulit ja ruskista pannulla broilerin kanssa kevyesti, mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää se pannulle mangon ja papujen kanssa. Keitä 5 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti