lauantai 9. tammikuuta 2016

Ihonhoito

Neidin kanssa aloitimme uuden vuoden laittamalla kasvojenhoidon uudelle tasolle. Sysäys muutokselle oli neidin huonossa kunnossa oleva (jopa tulehtunut) iho kasvoissa. Pesun jälkeen iho oli niin kuiva, että rasvat kirvelivät ja iho punoitti. Omalla kohdalla muutos on perustunut täysin mainontaan, jota joulun alla oli saatavilla blogeissa ja instassa! Olen siis täysin mainosten vietävissä! :)

Etsin yhden illan aikana tietoa kasvojen hoidosta ja luin kokemuksia eri tuotteista. Selväksi kävi, että neidillä kasvojenpuhdistamiseen tulee käyttää herkän ihon tuotteita ja mielellään puhdistumaitoa... eikä pestä rasvoittuvaa ihoa liian voimakkaasti puhdistavilla ja kuivattavilla tuotteilla. Itse olen joskus käyttänyt Dr. Hauschkan tuotteita ja ajattelin kokeiluttaa näitä tuotteita neidille, oma kokemukseni oli hyvä tähän merkkiin. Viikon käytön jälkeen neidin iho kasvoissa on rauhoittunut huomattavasti ja tulehtuneisuus on kasvoista hävinnyt.

Etsiessäni tietoa kävi myös selväksi, että on tärkeää ihon hyvinvoinnin kannalta se mitä suuhin laittaa. Vaikka meillä syödään terveellisesti on muutama asia, joilla voi parantaa ihon kuntoa... juoda paljon vettä. Muistutan neitiä monta kertaa päivässä veden juonnista! :) On myös todettu, että sokeri ja hiilihydraatit sekä maito vaikuttavat ihon kuntoon. Jouluna sokeria varmasti tuli ihan liikaa makeisten ja piparien mukana jokaiselle, joten ensiksi jätimme pois sokerin. Myös maito on nyt "jäähyllä" ja hiilihydraattien syöntiä hieman rajoitettu. 

Koska laitoimme ihonhoitotuotteet uusiksi sekä teimme muutoksia ruokavalioon on vaikea sanoa, vaikuttiko jokin yksittäinen asia ihon rahoittumiseen. Toivotaan vain, että neidin iho pysyy jatkossa yhtä hyvässä kunnossa kuin se on nyt. Jotta kokonaisuus olisi täydellinen ostimme vielä uuden meikkivoiteen ja puuterin neidille, ihanan ja asiantuntevan myyjän avulla löysimme oikean sävyiset ja peittävät tuotteet. Rahallisesti satsaus uusiin tuotteisiin oli minun mielestäni suuri, mutta sen arvoista!2 kommenttia:

  1. Hyvä, kun ootte saaneet kuntoon. Vaikka oonkin puolueellinen, Mia Höytö tuotteet on tosi hyviä. Mähän en oo mikään kosmetiikkaintoilija ja "naaman rasvasin" ennen about kolme kertaa viikossa, niin nyt vähän koukussa noihin valkoisiin. Mun suosikki on Unelma kasvovoide. Tekee ihon tosi pehmeäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hymy neidin kasvoilla on kaiken arvoista. En ole itsekään mitenkään intoilija kosmetiikan suhteen, mutta nyt on kivaa käyttää silmänympärysvoidetta ja muita ihania tuotteita... niin kuin hemmotella itseään!

      Poista