sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Päivän tyttö


Tänään suuntasimme heti aamusta koko perheen voimin Hotelli Vantaaseen Tikkurilaan, missä Suomen Pyöräilyunioni piti syyskokoustaan. Kokouksessa palkittiin vuonna 2015 ansioituneita pyöräilijöitä ja neiti kävi vastaanottamassa vuoden Tyttöpyöräilijä 2015- pokaalin. Onnea kulta!

Neidin omien sanojen mukaan "Tämä tunnustus motivoi harjoittelemaan seuraavan kilpailukauteen." Niinpä palkintoseremonian jälkeen olikin vuorossa normaali PK-lenkki valoisaan aikaan, kaksi tuntia sauvakävelyä Paloheinän hienoissa ulkoilumaisemissa koko perheen voimin ja lenkin jälkeen hieman mehua ja pullaa Pitkäkosken Majan tunnelmallisessa kahvilassa. 

Mukavaa 1. adventtia!
5 kommenttia:

 1. Hienoa työtä on tyttö tehnyt. Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hienoa työtä on tehty viime vuosina pyöräilyn eteen seuratasoilla ja on hienoa olla mukana seuraamassa tätä työtä huoltajana. Nuorten ystävystyminen kilpakumppaneiden kanssa yli seurarajojen on niin sydäntä lämmittävää.

   Poista
 2. Tosi upeaa ja kerro paljon onnitteluja <3 Ja on teillä treenireissukin tulossa keväällä, joten ens suunta on vaan ylöspäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerron onnittelut neidille! Meillä lasketaan päiviä kevään treenireissuun sinne etelän lämpöön... :)

   Poista
 3. Onko teidän tytölle suositeltu luomiteippejä? :) Maksavat ihan pari euroa ja ehkäisevät monet tulevaisuuden silmävaivat.

  VastaaPoista