sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kevään kiireet

Hengästyttää jo ajatuskin tulevista kiireistä kevään aikana... harrastukset vaihtuvat ns. talvilajeista kesälajeihin ja päällekkäisiltä menoilta ei voi välttyä, valintoja joutuu tekemään. Edessä on vielä hiihtopainotteinen talviloma, jota olen kovasti odottanut... talvivarusteita ei voi vielä pakata talvisäilöön, joten kevät voisi hieman odottaa tuloaan. 

Harrastusten kohdalla järjestelmällisyys ja suunnittelu olisi suotavaa, miettiä ja laittaa ylös kotikalenteriin kevään ja kesän kisatapahtumat... hyvä olisi jo miettiä kesälomaviikotkin. Ihailen niitä, jotka osaavat suunnitella kaiken ajoissa, itse olen taipuvainen elämään flow:ssa, menen päivä kerrallaan eteenpäin.

Tiedossa on paljon matkustelua ja töissä paljon muutoksia mm. minulla uusiin työtehtäviin siirtyminen, mikä tietysti tarkoittaa uusien asioiden opettelua ja sopeutumista uusien työkavereiden kanssa työskentelyyn. 

Kotonakin tapahtuu ja mylläämme sisustusta uusiksi... ja lämpimät ilmat tuovat lisäksi mukanaan paljon pihatöitä. Tuo ihana auringonpaiste antaa oman haasteensa paljastaen kaiken lian ja pölyn talven jäljiltä... häärinkin kotona rätti kädessä ja samalla myös yritän sulkea silmät pahimmalta! Tulppaanit tuovat piristystä päivään!

2 kommenttia: