sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Testailua

Myllersimme tänään olohuoneen järjestyksen uusiksi, nyt testaamme pidämmekö tästä järjestyksestä ja jääkö muutos pysyväksi. Miksi tämä uudistus vaatii hieman testausta... nostimme telkkarin lasivitriinin päälle... voiko telkkaria katsoa hieman yläviistoon?

Itse tv-taso jäi ylimääräiseksi ja sopisi hyvin keittiön vastaiselle seinälle vaatien vain tason lyhentämisen yhdellä modulilla. Yksi vaihtoehto olisi pidentää tv-tasoa yhdellä modulilla ja laittaa se lasivitriinin tilalle... eri vaihtoehtoja nyt pyörittelen mielessä. Pidän kovasti matalasta tv-tasosta ja julisteesta sen päällä.
Tänään on myöskin tehty vihersmoothieta ja -mehuja. Uusin ruoka-aine on spirulinajauhe, jännä vihreä jauhe, jonka väitetään sisältävän tehokkaita antioksidantteja, vitamiineja sekä niiden esiasteita (mitä lie ikinä tarkoittaakin). Smoothien aineet tänään olivat: banaani, avokado, tuoretta inkivääriä, lehtikaalia, spirulinajauhetta ja vettä. Oikein onnistunut viherpirtelö!


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tekisi niin mieli jatkaa tuota tv-tasoa ja laittaa se olohuoneen pitkälle seinälle isojen julisteiden kanssa, mutta sitten ei ole lasivitriinille paikkaa... pohdinta jatkuu!

      Poista