lauantai 7. helmikuuta 2015

Home made guacamole


Uusin herkkuni on itsetehty guacamole riisikakun päällä levitteenä tai lisukkeena lämpimän ruuan kanssa. Himotus tähän herkkuun sai alkunsa, kun valmistin tätä ja tomaattisalsaa illanistujaisiin zumba-ystävieni kanssa pari viikkoa sitten. 

Valmistus on hyvin helppoa ja olenkin ihmetellyt, miksi en ole aikaisemmin vaivautunut guacamolea tekemään… ehkä syy on siinä, että nykyisin kaupoista saa syöntikypsiä avokadoja, jotka saa helposti harukalla "mössättyä". Nyt saa purkkivalmisteet jäädä kaupan hyllylle (tosin ei meillä purkkitavaraa usein osteta - enintään kerran vuodessa).

Korianteri on yrtti, joka jakaa mielipiteet… 
minulle se maku on taivaallinen, toisille saippuamainen!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti