sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Talvinen viikonloppu

Olen elänyt tämän viikonlopun nauttien siitä meneillään olevasta hetkestä… on oikeastaan tuntunut pieneltä  lomalta vaikka olemme kotona. Ehkä tästä viikonlopusta erillaisen tekee sen, että en ole siivonnut tai laittanut ruokaa vaan olen perjantaina viettänyt iltaa ihanien zumba-ystävien kanssa herkutellen ja eilen sekä tänään sunnuntaina hiihtänyt perheen kanssa. 

Meillä ei ole lähistöllä luonnonlatuja vaan joudumme tyytymään 1.5 km tykkilumilatuun. Ei ole tykkilumi kuitenkaan menoa haitannut ja eritasoiset hiihtäjät ovat sulassa sovussa samaa rinkiä kiertäneet. Eilen myös olimme neidin kanssa aikuisten luisteluhiihdon tekniikkakurssilla ja yhteensä olin suksien päällä 3,5 tuntia… nukahdin sohvalle alkuillasta.

Tänään sunnuntaina hiihdon lomassa kävimme juomassa lämmintä mehua ja poika paistoi itselleen makkaraa… tällä hetkellä en voisi kuvitella ihananpaa tapaa viettää viikonlopua kuin perheen kanssa hiihtämässä, nauttia ulkoilmasta!

Life is good right here, right now!2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Lapset oppivat niin nopeasti uudet lajit ja niiden tekniikat... saivat tällä viikolla luistelusukset ja meno on kuin vanhoilla tekijöillä! :)

      Poista