sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Suolakidelyhty

Haa, näin tänään yhden postauksen suolalyhdystä ja muistin, että meillähän on suolakidelyhty... poika voitti jonkun lätkäturnauksen yhteydessä järjestetyssä arpajaisissa. Kristallisuolasta valmistetuilla lyhdyillä on valmistajan mukaan terapeuttisia ja parantavia vaikutuksia... ja tänään on oivallinen päivä terapialyhdylle, on nimittäin aikamoinen "mielensäpahoittaja"- päivä menossa minulla. 

Suolakidelyhdyn parantavat vaikutukset liittyvät huoneilman puhdistamiseen tuottaen negatiivisia ioneja sähkölaitteiden positiivisia ioneja kumoten, jolloin hengittämisen pitäisi olla helpompaa... mene ja tiedä tuosta ilmanpuhdistumisesta, mutta parempi mieli tuli, kun muistin tämän lyhdyn ja otin sen käyttöön. :)
4 kommenttia:

 1. Itsellä ei ole kokemusta suolakidelyhdystä, mutta varmasti toimii jos siihen uskoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suola on nyt pinnalla, esim. suolasaippualla kasvojen peseminen. Jalkasuolaa on jo vuosia käytetty jalkakylvyissä. :)

   Poista
 2. Kyllä suola ainakin iholle tekee hyvää. Esim. sukellusreissujen jälkeen iho on tosi hyvä. Kun tuntitolkulla lilluu tosi suolaisessa vedessä niin ihmekkö tuo :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myön huomannut veriveden puhdistavan vaikutuksen iholle!

   Muistinpa just, kun hyvin kauan sitten olen laittanut karkeaa merisuolaa kertakäyttömukiin ja sijoittanut sen töissä tietokoneen näytön taakse, tarkoitusena on ollut sama kuin nyt suolakidelyhdyllä kotona.

   Poista