lauantai 5. heinäkuuta 2014

Sumuisten ulappien Hanko

Vietimme ihanan ystäväni kanssa "ystävänpäivää" ajaen aamupäivällä Hankoon… matkan varrella kävimme juomassa aamukahvit Fiskarssissa. Ensimmäisenä Hangossa suuntasimme satamaan, missä saimme nähdä purjehtioiden valmistautumista merelle ja katselimme kauniiden veneiden lipumista tuonne usvan sekaan. Purjehtiminen on minulle täysin vieras laji, mutta voisin kuvitella pitäväni siitä.

Lounaan kävimme syömässä ihanassa kahvilassa (en valitettavasti muista nimeä), jossa valitsimme kalakeiton… aivan loistava valinta saaristoleipineen. Jälkiruokakahvit säästimme seuraavaan pysähdyspaikkaan.


Lounaspaikkamme


Hangosta suuntasimme Tammisaareen ja vihdoin aurinko näyttäytyi. Kävelimme kauniiden puutalojen välisillä kujilla ja kahville menimme Cafe Gamla Stan:iin, mikä on ehkä ihanin kahvila ikinä! On tarjolla ihania herkkuja ja iso plussa tulee siitä, että tarjoilija kiertää pöydissä tarjoilemassa lisää kahvia kuppiin.

Kiitollinen tästä ihanasta päivästä hyvässä seurassa! <3
6 kommenttia:

 1. <3 ihania kuvia otit. Se oli Neljän tuulen tupa. Piti itsekin tarkistaa :-) Kiitos vielä ihanasta päivästä <3

  VastaaPoista
 2. Niinpä olikin... siellä täytyy käydä uudestaan keittoa syömässä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia. Hankoon pitäis päästä itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä Hanko on tutustumisen arvoinen paikka... voisin itsekin käväistä siellä uudestaan, aurinkoisella säällä! :)

   Poista
 4. Tänään olimme Hangossa ja aurinko todella paahtoi. Kello alkoi olla jo sen verran kotiin päin ajaessamme, ettemme enää kiepsauttaneet Tammisaaren kautta. Jos vaikka ensi kesänä sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös' sellainen mainos ole ollut joskus, että Hanko on Suomen aurinkoisin kaupunki...sinne siis pian uudestaan! :)

   Poista