perjantai 18. heinäkuuta 2014

Harrastuksista

Meillä harrastetaan liikuntaa varmaankin keskivertoa enemmän, ehkä… ei liian tavoitteellisesti, mutta sitoutuneesti. Lajeja löytyy laidasta laitaan joukkuelajeista yksilölajeihin, ryhmäliikuntatunneista terapiakävelylenkkeihin ystävien kanssa. Syksyllä neidillä alkaa uusi laji… nähtäväksi jää onko mieleinen.

Mies on neidin kanssa pohjoisessa kisamatkalla ja poika jäi kotiin minun kanssa valmistautumaan sunnuntaina alkavalle lätkäleirille, joten kiekkoja lauottiin maaliin tiuhaan tahtiin tuntuman saamiseksi kesätauon jälkeen. Minä vien sunnuntaina pojan leirille ja yritän ehtiä tältä matkalta itse lemppariohjaani zumba-tunnille. Kiirettä siis pitää.

Vanhempina olemme mukana lasten harrastuksissa ei aina vain kuskeina, mutta myös joskus avustavissa tehtävissä tai vaikka kuvaamassa esim. ratsastustuntia… ja parasta on, kun pystymme kaikki  yhdessä harrastamaan samaa lajia kuten pyöräilyä. 

Levätäkin pitää muistaa välillä ja onneksi kesä on antanut siihen oivan tilaisuuden!

2 kommenttia:

 1. Täällä myös toinen keskivertoa enemmän harrastava perhe;) Samanlaisia ajatuksia täälläkin, ihanaa että harrastuksia on, mutta tosi tärkeää on se, että ne ovat kaikilla sellainen perheen yhteinen juttu. Ja tuo lepo, se on kyllä erittäin tärkeää, onneksi tosiaan on kesä;)
  (Vaikka kyllä se syksy ja aikataulutus on jo vähän mieleen hiipinytkin..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessä oleminen ja tekeminen on parasta... ja tosiaan syksyn aikataulutus on jo alkanut meilläkin. :)

   Poista