maanantai 30. kesäkuuta 2014

Turisteina

Vietimme päivän stadissa ihan turisteina, kamera kaulassa ja nähtävyyksiä katsellen… pikkaisen myös shoppailimme. Amatöörimäisen virheen tein, kun ajattelin pääsevämme myös Kiasmaan, mutta museothan ovat aina maanantaisin kiinni, pöh. Hyvä syy tulla lomalla uudestaan kaupunkiin, minulla on nimittäin päähänpinttymä päästä käymään Kiasmassa.

Aina ei siis tarvitse lähteä kauas kotoa ja näkemistä löytyy läheltäkin. Kävimme tutustumassa Tuomiokirkkoon ja teimme myös pienen sightseeing veneilyn katsellen Helsingin rantoja; Kaivopuisto, Suomenlinna ja Katanokka… kaunista katseltavaa mereltä päin.

Kiva päivä perheen kanssa ja matkustettiin me metrollakin... hakemaan auto huollosta! :)Määrätietoiset askeleet…!


2 kommenttia:

  1. Meillä on jo vuosia ollut jälkikasvun suosikkipäivä kesälomassa stadipäivä äidin kanssa. Välillä on vietetty niitä useampikin yhden kesäloman aikana. Eli ei tosiaan aina tarvitse olla sirkushuveja lentomatkan päässä. Tekemistä ja näkemistä Helsingissäkin kyllä riittää, kun lähtee turistin silmin katselemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin, jo itsestään Tuomiokirkko oli mielenkiintoinen kohde käydä, lapset muistivat monta tapahtumaa liittyen Tuomiokirkkoon (räsymatot portailla tai valoshown). Vielä on kesää jäljellä käydä stadissa uudestaan ja mieluusti olisin turistina muutamassa muussakin maamme kaupungissa. :)

      Poista