lauantai 1. maaliskuuta 2014

Vihersmoothie

Väsymys on viime viikkoina ollut sitä luokkaa, että ajattelin tehdä pienen piristysjuoman… kulkisiko koneisto kohta hieman paremmin? Voi olla, että tämä väsymys liittyy pari viikkoa sitten olleeseen flunssaan, niin kuin jälkitautina. Tämä viherjuoma pitää sisällään kookosöljyä, salaattia, avokadon, kiivin, banaanin ja tuoretta inkivääriä sekä vettä. Inkivääriä laitoin reilusti ja sen maku tulikin voimakkaasti läpi… mutta minä tykkäsin, neiti ei!

Jotta terveysboostaus olisi astetta täydellisempi niin juoman kanssa murustelin täysjyvänäkkileipää, missä mukana on juustoa ja kurpitsansiemeniä. 

Meillä alkaa töissä ensiviikolla kiva terveyskampanjahaaste, johon liittyy liikunta, vähentää makean syöntiä ja juoda vähintään 1 litra päivässä vettä, kiinnittää huomiota ruokailuun ja nukkumiseen sekä yrittää olla max. 1 tunti päivässä työajan ulkopuolella "on-line" tai telkkarin ääressä. Viikottain on myös erikoishaasteita. Tähän haasteeseen pääsee myös perheenjäsenet mukaan ja niinkuin jokaisessa haastessa myös tässä on arvontoja motivoimassa osallistumaan… meidän perhe osallistuu ainakin!

4 kommenttia:

 1. Mustakin toi haaste oli kiva ja meilläkin on ainakin osa perheestä lähdössä mukaan. Olin vähän yllättynyt kun kuulin, että jotkut kokivat sen ihan ärsyttävänä ja naurettavana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina joukosta löytyy niitä negatiivisia... suovat meille paremmat voittomahdollisuudet arvonnassa! Pahin rasti minulle on tuo 1 tunti netissä työpäivän jälkeen, niinköhän saan yhtään pistettä? :)

   Poista
  2. Pahoin pelkään, että mulla se ei kyllä onnistu. Telkkaria en katso oikeastaan ollenkaan, mutta netissä menee kyllä luvattoman paljon aikaa.

   Poista
  3. Hih, hih... tiukka viikko tulossa! :)

   Poista