keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Bloggauspaikka -haaste

Kiitos Koti Aurossa -blogin Johannalle haasteesta, jossa tarkoituksena on esitellä bloggauspaikka. Minun yksi bloggauspaikka on meidän ns. työhuoneessa, jossa vietän aika paljon aikaa, kun pidän ainakin kerran viikossa etätyöpäivän.

Minulle työpöydän paikka on aina ikkunan edessä ja vasta sen jälkeen voin miettiä muuta sisustusta. Myös lapsilla on työpöydät ikkunan edessä omissa huoneissaan. Töitä tehdessä on mukava päästä vilkaisemaan ulos, sataako vai paistaako aurinko niin kuin tänään... nähdä luonnon valoa. Siksi kuvani ovat kovin valottuneita, kun vastavaloon kuvaaminen ei oikein ole hallussa. :)

Työpöytäni on IKEA:sta hankittu ja yhtä rahapuuta yritän pöydällä pitää hengissä. Pöydältä löytyy myös mobiililaitteita ja Lindex MISSONI -pussukasta löytyvät laturit ja kuulokkeet... pussukan saa helposti käsilaukkuun mukaan ja johdot ovat helposti saatavilla laukusta.

Tästä työhuoneesta löytyy muutama lisäkuva täältä (click), joista näkee huoneessa olevan kaapin ja Billnäs-tuolin, jossa yhä vielä on sama valkoinen istuin pehmuste.

Olen huono laittamaan haasteita eteenpäin, mutta olisi kivaa, jos joku esittelisi myös oman bloggauspaikkansa... se on hyvä siivouskimmoke! :)

2 kommenttia:

  1. Hyvännäköinen bloggauspaikka ja ihana tuo lindexin pussukka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuollaisia pussukoita voisi olla useampi niin tavarat laukusta löytyisi helpommin... tosin tarttisin sitten isomman käsilaukun! :)

      Poista