tiistai 10. joulukuuta 2013

Iso huone yläkerrassa

Meillä on yläkerrassa iso huone, joka toimii monitoimitilana. Huone on ollut lasten valtakuntaa, lelut usein levällään pitkin lattioita... ei ole ollut kiire siivota niitä pois, kun oven on voinut sulkea perässään. Huoneessa myös harrastetaan musiikkia epäsäännöllisesti, jumpataan ja toimii tila hieman varastonakin kirjoille yms. 

Joskus iskee into, että pitäisi huoneesta saada viihtyvämpi, valoisampi ja siivottua. Viikonloppuna saimme miehen kanssa puuskan siirtä TV pleikkareineen alakerran olohuoneesta ylös. Hyvä "peliluola" siis arkiolohuone lapsille. Hetken jo kutkutti ajatus, ettei meillä olisi telkkaria alakerrassa ollenkaan... on siellä!

Tämän yläkerran huone aiheuttaa päänvaivaa... jatkuvasti! Tehdäkö sinne yksi makuuhuone lisää, tekisi mieli purkaa rappusten kohdalta seinää ja laittaa rimaseinä (samaa rimaa kuin rappuset), tehdä kattoikkunat tai suurentaa päädyn ikkunaa... hankalaa! Ehkä se ajatus jonain päivä selkiintyy! :)
2 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää... on hyvä, että lapsilla on oma valtakunta, jonka oven aikuiset voivat sulkea tarvittaessa. Meillä taas poikien omat huoneet ovat sellaisia, joiden ovia raottelen aina hyvin varovasti:)
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oven sulkeminen helpottaa arkea ja stressiä! :)

   Poista