sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Ranskalainen kanapata

Minun lemppari pataruoka... huumava tuoksu keittiössä!

Pataruokia pitäisi tehdä enemmänkin, mutta koen ne jotenkin työläiksi tehdä... vaikka eihän se niin ole. Punaisesta lihasta tehtyä pataa en ole koskaan saanut maukkaaksi enkä lihaa mureaksi ja senkin takia en usein tule ajatelleeksi tehdä pataruokia. 

Tämä pata on niin helppo tehdä, epäonnistua ei vaan voi. Ohjeen Googlasin täältä. Sovelsin ohjetta sen verran, että paloittelin kanan rintaleikkeen paloiksi, käytin tuoreita herkkusieniä ja laitoin Maitzenaa sakeuttamaan liemen, kun emme voi vehnäjauhoja käyttää.

Vaikka liemessä on punaviiniä, sai tämä pata lapsilta kiitosta! 

Ja mikä parasta, tätä ruokaa riittää vielä huomiseksi sekä miehelle evääksi töihin!

Huumaavaa sunnuntaita!






2 kommenttia:

  1. Herkulliselta näytti tuo pata, kiitos ohjevinkistä! Näin syksyn kylmetessä padat todella kutsuvat ääreensä :)

    Blogisi oli minulle uusi löytö, jäin lukijaksi!

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun löysit blogiini ja tervetuloa lukijaksi! :) Ja tuo kanapata versio on hyvää! :)

    VastaaPoista