maanantai 18. marraskuuta 2013

Nude paitis ja peltirasia

Tulee hetkiä, kun vaatekaapista ei löydy mitään kivaa vaatetta tiettyyn tilanteeseen, kuten vaikka illalliselle... sitten kiireesti lähimpään vaatekauppaan ja pikaostos. Viime perjantaina oli tällainen tilanne päällä ja onneksi löysin kivan nuden värisen paitiksen mukaan viikonloppureissulle. Ja rento illallinen sujui hyvin uudessa paidassa!

Viikonloppu meni Tallinnassa jumpaten... lauantaina neljä tuntia putkeen ihanaa rääkkiä kropalle. Viimeisessä pilates-sessiossa ei jalat meinannut lopputunnista nousta ylös lattiasta... mutta onneksi meidän ihana ope kävi ystävällisesti avustamassa jalkojen liikuttamisessa, joten sain tehtyä sarjan loppuun. <3

Sunnuntaina kävimme porukalla shoppailemassa ja löysin jotain pintä kivaa... esim. tuollaisen söpön poropeltirasian. Muista ostoksista myöhemmin lisää, ehkä....

Mukavaa viikonalkua!

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniin paidan olet löytänyt - ihanat hihansuut. Oliko tuo peltirasia löytö Tallinnasta? Mistä sen bongasit - ettei vaan Homeartista?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :)

    Peltirasia on Tallinnasta ja juurikin Homeart:sta... ko. kaupasta ostin muutakin kivaa, kunhan ehtisin yhden ostoksen kasata ja kuvata! :)

    VastaaPoista