keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Heppatytön huone...

... on saanut muutamia hevosaiheisia elementtejä kuten heppatyynyn ja satulan seinälle. Tykkään tosi paljon neidin huoneesta yläkerrassa! Kesällä piti toteuttaa muutama heppa-aiheinen taulu, mutta saamattomuuttani on ne vielä tekemättä, kehykset on kyllä hankittu!

Ja tietysti neidin huoneesta löytyy neitimäisiä tavaroita, kuten kynsilakkoja ja ihana pinkki ripsien kääntäjä. Käsivoide oli minulle liian voimakkaan tuoksuinen ja nyt neidin käytössä.

Muuramen laatikostot ja pöytälevy ovat minulle 70-luvun lopulla hankittu... hieman pöytälevystä on kulmat kulunut, mutta muuten ihan kelpo kunnossa. 


2 kommenttia:

 1. Voin kuvitella yhden heppatytön tuohon huoneeseen:)
  Todella kauniita kuvia olet taas ottanut... millä säädöillä näin kauniita saa?

  Torstai terkuin,

  Frida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi Frida!

   Normaalisti kuvaan manuaaliasetuksella ja käytän säätöjä "mutu"-tuntumalla. Näissä kuvissa käytin kuitenkin Cannonin (CA)-asetusta 50mm putkella... ja sitten PhotoShopilla lisäsin sitä sun tätä (en edes muista tarkalleen mitä tein), sekä lopuksi terävöitin kuvia.

   Keväällä hankin ulkoisen salaman, ja nyt päivien pimetessä pitäisi alkaa opettelemaan sitä salaman käyttöä... vinkkaan sitten, kun saan postaukseen ekan salamalla otetun kuvan!

   T: Marja

   Poista