torstai 2. toukokuuta 2013

Niin hyvää, ettei sanotuksi saa

Jauhelihan maustaminen on mielestäni haastellista, mausteita tulee usein laitettua liian vähän... ainakin suolan kanssa tulee oltua liian nuuka! Olen nyt onneksi oppinut laittamaan niin valkosipulia kuin muitakin mausteita reilusti ja maukkaita lihapullia tuli tänään paistettua! 

Mausteiden lisäksi laitoin joukkoon öljyisiä fetakuutioita ja kuivattuja mustatorvisieniä, niitä joita viime syksynä sattumalta löysin (voit kurkata sienipostaukseen tästä). Yleensä saan extrakehuja hyvistä lihapullista juurikin silloin, kun olen laittanut sieniä mausteeksi.

Tämän lihapullasatsin saimme maisteltua lähes loppuun eli mitäs huomenna sitten syötäiskään!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti