sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Jamit

Meiltä on puuttunut laite, jolla kuunnella musiikkia olohuoneessa tai vaikka työhuoneessa. Vanha kotiteatterisysteemi on ollut pojan huoneessa, mutta olohuoneen puolella musaa emme ole paljoankaan kuunnelleet. Vaatimuksena laitteelle kuin laitteelle minulla on ollut valkoinen väri ja suht' pieni koko, juu aika turhamaista! 

Myöskin kaiuttimen/laitteen siirtäminen huoneesta toiseen on ollut yksi vaatimuksista... löysimme Jambox:n, josta voi kunnella musaa langattomasti tabletista, puhelimesta yms. laitteesta... kun on soittolistat rakentanut niin eikun namikat kaakkoon ja jamit päälle. 
Oma suosikkini tällä hetkellä on zumba-tunnin lämmittelybiisi... toimii! :D

6 kommenttia:

 1. Mä olen halunnut pitkään Tivolin valkoisen valkoista Model onea, en ole vielä raaskinut. Saako tuohon teidän laitteeseen radion?

  VastaaPoista
 2. Tuo meidän laite on pelkästään kaiutin (ladattava ja johdoton... hyvin tärkeä ominaisuus valkoisen värin lisäksi) hyvällä äänentoistolla, johon saa yhteyden esim. iPhonesta bluetooth:lla... soittaa siis radiota tai mitä tahansa ääntä iPhone:sta, iPad:stä, tietokoneesta tai muusta bluetooth:lla varustellusta laitteesta!

  VastaaPoista
 3. Onpas loistavan oloinen ja näköinen laite! Meillä pitisi täyttyä nuo samat ominaisuudet, joten tämä lähtee nyt kyllä ehdottomasti harkintaan (tai ehkä ensin tuo tekniikkaosaston arvioitavaksi..) Mistä noita saa?
  Laulavalle lintukoiralle kommentti, meillä ainakin perusTivolin radio on ihan surkea, ei pysy koskaan kunnolla kanavalla..eli suosittelen ihan muuta, jos haluaa oikeasti sitöä radiota kuunnella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurinkin näkönsä takia löysimme tuon kaiuttimen... ensimmäisen kerran näimme sen Mustan Pörssin outlet-myymälässä, mutta ostimme tuon meidän yksilön Applen-tuotteita myyvästä kaupasta.

   Poista