torstai 7. helmikuuta 2013

Lohikeittoa

Oi, kuinka hyvää oli tuo Katkarapu-kylmäsavulohikeitto, minkä ohje löytyy viimeisimmästä Pirkka-lehdestä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos vain tykkää katkaravuista ja kalasta. En ole aikoihin tehnyt mitään kalakeiton tapaistakaan... ja täytyy tunnustaa, että aivan likaa tulee käytettyä kanaa ja jauhelihaa keitoissa, kastikkeissa ym. ruuissa. 

Pirkalta löytyy tuoreena gluteenitonta saaristolaisleipää... vaihtelua Moilasen pakasteleipien tarjontaan!

Ihanaa huomenna pidän taas vapaapäivän töistä, joten tiedossa pitkä viikonloppu! Nyt minä lähden vaihteeksi en hiihtämään enkä zumbaan vaan lumitöihin! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti