lauantai 16. helmikuuta 2013

Liikunta

Olen vieläkin ihan fiiliksissä aamuisesta hiihtolenkistä ja ajattelin tätä hyvää fiilistä jakaa muillekin! Keli oli mitä parhain (-4 astetta) ja hiihtoladut aivan loistavassa kunnossa. Tein 12 km lenkin ja osa lenkistä oli metsässä... metsässä liikkuminen on rauhoittavaa ja talvinen metsämaisema kaunis! 

Oli mukava taas huomata, miten paljon hiihtäjiä oli liikenteesä... hiihto on nyt niin IN! Onneksi talvet ovat olleet erittäin lumisia ja olemme saaneet nauttia kunnan kaupungin hyvin ylläpitämistä laduista!Pyrin liikkumaan säännöllisesti ja monipuolisesti, mutta toki tulee kausia, kun vain ei ehdi ja varsinkin syksyn pimeillä keleillä ei saa itseään lähtemään ulos. Kännykän otan lenkeille mukaan ja mittaan ajan sekä matkan pituuden... vaikka luvuilla ei ole mitään tavoitteelista merkitystä, on mukava katsoa lenkki esim. kartalta, missä sitä tuli pyörittyä! Laitan myöskin HeiaHeia:an ylös liikuntakerrat ja nyt on mm. kiva seurata paljonko tänä talvena tulee hiihtokilometrejä tai montako zumba-kertaa tuli viime vuonna!

Ihanaa lauantaita.... fiilistellen!

2 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kivalta, itselläni ei ole suksia edelleenkään, ei ole ollut viimeiseen 25 vuoteen..Tänä vuonna pojalla on samankokoinen jalka, eli ensi vuonna äitikin saa vihdoin monot;)
  Blogissani on sinulle jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan hyviä hiihtokelejä ensi talveksi! :-)

   Kiitos Riikka haasteesta!

   Poista