perjantai 14. joulukuuta 2012

Joulukortit

Kyllä, saimme joulukortit lasten kanssa tehtyä ja lähtemään! Ajattelin, että askartelemme joulukortit itse tänäkin vuonna. Ajattelin myös hieman oikoa korttien teossa, kun niin viime tippaan tämä projekti taas jäi. Oikomisella tarkoitan tähtikuviollisia tarroja ja "Hyvää Joulua" sanatarroja. Olipa homma irroitella tarrat alustoistaan, minulla homma ei menannut sujua ollenkaan, mutta lapset saivat tarrat irti suht' näppärästi.

Loppu hyvin, kortit saimme postitettua... ja jotkut kortit ovat kyllä aika persoonallisia!

2 kommenttia:

 1. Miten te näppärät taiottekaan käsistänne näin kauniita kortteja! <3 <3 Olen ihastellut tänään useamman bloggaajan joulukortteja ja niin kaunista jälkeä teette. <3 <3 <3 Me ollaan tytön kanssa tehty isovanhemmille kortit, mutta tyttö on saanut ne koristella itse kokonaan. :D Pitäisi varmaan tässä yön pikkutunneilla kokeilla tehdä muuutama oma kortti, jos onnistuisin edes puoliksi niin hienosti kuin te. :D

  Kiitos kivasta postauksesta! Kivat viikonloput! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia! Lasten kanssa yhdessä askarteleminen ja muunlainenkin touhuaminen on se juttu... toivottavasti he vanhempana muistavat sen yhdessä tekemisen tunteen. Ja lopputuloksessa saakin näkyä lasten käden jälki. :-)

   Poista